ورود کتابخانه‌ها به عصر iPod - اخبار - اخبار

ورود کتابخانه‌ها به عصر iPod

دسته : اخبار در تاريخ ۱۳۸۷/۵/۲۲ ۵:۱۷:۲۹ (970 بار خوانده شده)
ایتنا - شاید دیگر وقت آن رسیده باشد که کارت‌های قدیمی کتابخانه‌ها را کنار بگذاریم.


این روزها کتابخانه‌ها با هدف جذب هر چه بیشتر خوانندگان و مشترکین، لیست بلندبالائی از کتاب‌ها، موسیقی، فیلم و دیگر محتواهای الکترونیکی را برای دانلود بر روی دستگاه‌های پخش‌کننده پرتابل و یا کامپیوترها ارائه می‌نمایند و در این راه برخلاف سایت‌هایی مانند iTunes و یا Amazon.com هزینه‌ای را از متقاضیان طلب نمی‌کنند.

شعبات کتابخانه Phoenix با ایجاد یک شبکه اقدام به ارائه حدود 50 هزار عنوان کتاب الکترونیکی (eBook) ، موسیقی و فایل‌های ویدیوئی نموده و دسترسی به این محتویات را از هر مکانی برای مشترکان خود امکان‌پذیر ساخته است.

بنا به گفته Tom Gemberling کتابدار منابع الکترونیکی کتابخانه Phoenix این پروژه در آینده‌ای نزدیک به سرویس بسیار محبوبی مبدل خواهد شد.

نحوه استفاده از این خدمات بسیار آسان بوده و کافی است پس از انجام مراحل ثبت نام، از طریق وب به سایت کتابخانه متصل شده و بعد از دریافت فایل‌های مورد نظر، آنان را با استفاده از برنامه‌هایی مانند Adobe Digital Editions ، Mobipocket Reader و یا OverDrive Media Console مورد استفاده قرار دهید.

Jim McCluskey دستیار مدیریت کتابخانه Sno-Isle در واشنگتن می‌گوید: «مردم بخاطر قابل حمل بودن این روش علاقه‌مند به استفاده از آن می‌باشند.»

در حال حاضر کتابخانه‌هایی که برای عرضه محتواهای دیجیتالی خود رو به روش‌های آنلاین آورده‌اند از نرم‌افزارهایی استفاده می‌نمایند که توسط طیف وسیعی از تجهیزات قابل حمل و پرتابل قابل استفاده می‌باشند.

دستگاه‌هایی مانند: Sony's Reader, SanDisk's Sansa, Samsung's Blackjack, Palm's Treo 700wx, Motorola's Q, Microsoft's Zune, iRiver's 510, Hewlett-Packard's iPAQ, Dell's Axim, Creative Technology's ZEN, AT&T's Cingular Smartphone و iPhone یا iPod اپل.

به عقیده McCluskey کتابخانه‌ها با دارا بودن مجموعه‌های متنوعی از کتب و موسیقی‌های قابل دانلود این شانس را خواهند داشت که همگام با فناوری‌های روز دنیا حرکت نمایند.