انگلیس بزرگ‌ترین هکر کامپیوترهای نظامی را تحویل آمریکا می‌دهد. - اخبار - اخبار

انگلیس بزرگ‌ترین هکر کامپیوترهای نظامی را تحویل آمریکا می‌دهد.

دسته : اخبار در تاريخ ۱۳۸۷/۵/۱۴ ۵:۱۹:۴۲ (957 بار خوانده شده)
هکر انگلیسی که گفته می‌شود بزرگ‌ترین هک سیستم‌های کامپیوتری نظامی را مرتکب شده است، هر چه تلاش کرد تا دادگاه عالی کشورش را مجاب کند که در کشور متبوعش محاکمه شود، موفق نشد.

درخواست استیناف هکر انگلیسی که به اتهام هک کردن سیستم‌های کامپیوتری ارتش آمریکا و ناسا متهم شده است روز چهارشنبه رد شد.
گری مک‌کینون(Gary Mckinnon)42 ساله، سعی کرد مانع انتقالش به ایالات متحده، جهت محاکمه به خاطر کاری که آن را "بزرگترین هک نظامی در تمام زمان‌ها" نامیده‌اند شود. وی سعی کرد پرونده وی در بالاترین دادگاه انگلیس رسیدگی شود اما موفق به این کار نشد.
پنج قاضی به اتفاق آرا با رد این درخواست، راه را برای تسلیم وی به ایالات متحده هموار کردند تا بدینوسیله دادگاه‌های آمریکا وی را به اتهام خرابکاری عمدی در سیستم دفاعی این کشور، احتمالا به 70 سال زندان محکوم کند.
"مک‌کینون"، که اهل شمال لندن است، هنگامی که این حکم خوانده می‌شد در دادگاه حضور نداشت، اما در بیانیه‌ای که وکلای مدافع وی بعداً برای وی خواندند، این مسئله که او یک "تروریست" یا "حامی تروریست" باشد را رد شد.
وکلای مدافع این هکر گفتند: "مورد او احتمالاً می‌توانست توسط مقامات قانونی خودمان هم رسیدگی شود. در عوض، ما بر این باوریم که دولت انگلیس پیگیری این پرونده را رد کرد تا بدینوسیله دولت آمریکا را قادر سازد یک نمونه از این هکر بسازد؛ چرا که مقامات رسمی آمریکایی که درگیر این پرونده هستند، اعلام کرده اند که هیجان دیدن وی را دارند."
"پی‌آمدی که او در صورت استرداد با آن روبرو است، بسیار نامتناسب و تحمل‌ناپذیر است؛ ما بی‌درنگ درخواستی را به دادگاه اروپا ارائه خواهیم داد تا جلوی انتقال وی را بگیریم."
"مک‌کینون" با وجود اینکه پذیرفت سیستم‌های کامپیوتری حساس ایالات متحده آمریکا را در سال‌های 2001 و 2002 از اتاق خواب خانه دوستش هک کرده است، اما هرگز در انگلیس متهم نشد.
مسئله به اینجا نیز ختم نمی‌شود، چرا که گروه حقوقی وی می‌گویند: "مک‌کینون می‌تواند به خاطر اتهاماتی همچون افراطی‌گری به زندان گوانتاناموی آمریکا که در خاک کشور کوبا قرار دارد نیز فرستاده شود."
این گزارش می افزاید: مک‌کینون هرگز نفوذ به تعدادی از سیستم‌های شبکه کامپیوتری سازمان‌های نظامی آمریکا را رد نکرد، اما وی تاکید می‌کند که تنها انگیزه وی از انجام چنین کاری ارضای حس کنجکاوی بوده است؛ و از این که چقدر راحت می‌توان به این سیستم‌های اطلاعاتی دسترسی پیدا کرد نیز ابراز تعجب می‌کند.