دو قانونگذار آمریکایی با اعلام هک شدن رایانههای متعدد در دفترشان در ساختمان کنگره از سوی هکرهایی در داخل چین، این احتمال را مطرح کردند که چین به دنبال فهرست مخالفان سیاسی خود است.
دو نمایندهی کنگرهی آمریکا که منتقد دیرینهی سابقهی چین در زمینهی حقوق بشر بودند، اعلام کردند رایانههای هک شده در ساختمان کنگره حاوی اسامی مخالفان سیاسی سراسر جهان بودهاند.
با این حال چین با رد اتهامات قانونگذاران آمریکایی اعلام کرد که به عنوان یک کشور در حال توسعه قادر به انجام جرایم اینترنتی پیشرفته نیست.
ادعاهای مطرح شده علیه چین در حالی صورت میگیرد که مقامات آمریکایی در حال تحقیق بودند تا دریابند آیا مقامات چینی در جریان بازدید ماه گذشتهی وزیر بازرگانی آمریکا از این کشور مخفیانه محتوای لپ تاپ وی را کپی کردهاند و از این اطلاعات برای نفوذ به رایانههای وزارت بازرگانی استفاده کردهاند یا نه.
بر اساس این گزارش این ادعاها جدیدترین موارد در یک سلسله مشکلات امنیتی اینترنتی مطرح شده علیه چین هستند. چین با بیاساس خواندن این ادعاها، دست داشتن در این حادثه را نیز انکار کرده است.
وزارت دفاع آمریکا ماه گذشته در یک نشست اطلاعاتی محرمانهی کنگره اعلام کرد که شبکهی رایانهیی وسیعش روزانه بیش از 300 میلیون بار مورد کاوش یا حملهی خارجیها قرار میگیرد.
سال گذشته مقامات کشورهای آلمان، آمریکا و انگلیس اعلام کردند که شبکههای رایانهیی دولت و ارتش آنها توسط هکرهای مورد حمایت ارتش چین هک شدهاند.