چهارمین کنفرانس بینالمللی نظام اداری الکترونیکی با شعار "خدمات الکترونیکی بستر جهاد اقتصادی" با هدف معرفی توانمندیهای داخلی و خارجی در زمینه خدماترسانی الکترونیکی تیرماه امسال برگزار میشود.
ایسنا، این همایش به همت جهاد دانشگاهی صنعتی شریف و مرکز همایشهای طاپکو و با هدف تعامل میان دستگاههای اجرایی جهت تحقق نظام اداری الکترونیکی و معرفی آخرین دستاوردهای کاربردی نظام اداری الکترونیکی در داخل و خارج از کشور در تهران برگزار میشود و علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به نشانی اینترنتی
www.oas.ir مراجعه کنند.
دکتر مهدی فیض - معاون آموزشی جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف و رییس شورای سیاستگذاری این همایش - گفت: سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر توسعه نظام اداری الکترونیکی و فراهم کردن الزامات آن به منظور ارایه مطلوب خدمات عمومی و برنامه پنجم توسعه کشور دولت را موظف کرده است تا پایان برنامه پنجم توسعه، 70 درصد خدمات خود را به صورت الکترونیکی ارایه دهد.
وی افزود: از سوی دیگر خدمات دولت الکترونیکی از دو جنبه استفاده از مردم از خدمات الکترونیکی دولت و استفاده دستگاه های دولتی برای انجام وظایف خود از طریق بسترهای الکترونیکی و به صورت دورکاری است.
فیض ادامه داد: بحث خدمات الکترونیکی از دو جنبه قابل تامل است، یکی از جنبه ارباب رجوع و دیگری کارمندان دولت است، چراکه هر دو برای انجام وظایف خود نیازمند سیستمهای الکترونیکی و نظام اداری الکترونیکی هستند.
وی تصریح کرد: ایجاد این تحول نیازمند یک جهش بزرگ از سوی تمامی سازمانها است، در همین راستا نیازمند یک فرهنگسازی مناسب در این حوزه هستیم.
فیض گفت: بنابر آمارهای رسمی دسترسی به شبکه اینترنت در ایران 40 درصد است و این نشان دهنده این است که میتوان بخش عمدهای از خدمات دولتی را به صورت الکترونیکی ارایه کرد.
علی بازایی - دبیر عملی چهارمین کنفرانس بینالمللی نظام اداری الکترونیکی - نیز اظهار کرد: در این همایش بناست تا وضعیت شعار "هرچه بهتر شدن بهرهوری سازمانها" بررسی شود.
بازایی افزود: قصد داریم با برگزاری این کنفرانس تجربههای موفق و ناموفق سازمانها در کشور به اشتراک گذاشته شود و سرمایهگذاری در زیرساختهای مخابراتی که باید سرمایهگذاری در آنها آغاز شود بحث شود تا درنهایت به یک مدل مفهومی برسند.
وی ادامه داد: این همایش در محورهای استانداردهای خدمات الکترونیکی، نظام اداری همراه، نظام اداری الکترونیکی و دورکاری، نظام اداری الکترونیکی و تحول اداری برگزار میشود.
دبیر عملی چهارمین کنفرانس بینالمللی نظام اداری از برگزاری 5 پانل تخصصی در حاشیه این همایش خبر داد و افزود: این پنلهای تخصصی توسط سازمانهای متولی برگزار میشود.
وی گفت: کارگروه استانداردسازی و امنیت توسط سازمان پدافند غیرعامل که متولی امنیت سایتهای کشور است، کارگروه مدیریت خدمات الکترونیکی، توسط بخش فنآوری اطلاعات وزارت نفت که دارای تجربه موفق دراین حوزه است، کارگروه نظام اداری همراه و زیرساخت، کارگروه اتوماسیون اداری و ERP و کارگروه معماری سازمانی و دورکاری توسط وزارت کار و امور اجتماعی که متولی بخش دورکاری در کشور است برگزار می شود.