مدیر اولین مدرسه الکترونیک کشور گفت: هر چه بیشتر اینگونه مدارس را تقویت کنیم به نتایج مطلوبتری میرسیم.
زهرا شوریده دل در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در خصوص سیستم الکترونیکی دبیرستان دخترانه شهید حسین فاتح مشهد، اظهار کرد: طرح اولیه هوشمند شدن را از دکتر جلالی ـ پدر IT ایران ـ گرفتیم؛ دبیرستان شهید حسین فاتح اولین مدرسه الکترونیک کشور است که به این صورت کار میکند.
مدیر این دبیرستان افزود: دانشآموزان این مدرسه دانشآموزان خاصی هستند و از ظرفیت بالایی برخوردارند، بنابراین لازم است از سطح بالاتری از تکنولوژی و وسایل کمک آموزشی استفاده شود.
وی تصریح کرد: ویژگیهای الکترونیکی این مدرسه شامل حضور و غیاب هوشمند، کتابخانه هوشمند، سایت مدرسه، پرتال مدرسه، کارگاههای رایانه هوشمند، تابلوهای IT هوشمند، سیستم اینترنت پرسرعت و تجهیز دانشآموزان و دبیران به لپتاب است.
شوریده دل در خصوص میزان رضایت از این سیستم، خاطرنشان کرد: در قدم اول انتظارمان برآورده شد، اما در رسیدن به نقطه ایدهآل هنوز 50 درصد فاصله داریم. هنوز در تامین مالی و نیروی متخصص کمبود داریم، این در حالیست که در آموزش و پرورش، تعریف خاصی برای مدرسه الکترونیک و بخشنامه یا چارت سازمانی خاصی برای این گونه مدارس در ایران وجود ندارد.
مدیر اولین مدرسه الکترونیک کشور ادامه داد: ما با یاری گرفتن از اولیا، بحث تجهیزات و نیروهای متخصص را تا 50 درصد حل کردیم و نامهنگاریهایی با آموزش و پرورش کردیم که امیدواریم به نتیجه برسد.
وی درباره میزان رضایت اولیا از سیستم هوشمند، عنوان کرد: والدین راضی بودند، اما چون برای آنها بارمالی زیادی داشت، اظهار رضایت 100 درصدی نکردند.
شوریده دل در خصوص کنترل آسیبهای ناشی از اینترنت نیز گفت: راه حل این موضوع آگاهی دادن است؛ نمیتوان دانشآموزان را محدود کرد، پس آگاهی و کنترل، تنها راه است.