به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری فارس، آپا دانشگاه صنعتی شریف مجموعه "رقابتهای نفوذ و دفاع در فضای مجازی " را با هدف آگاهیرسانی، آموزش و ترویج فرهنگ امنیت فضای تبادل اطلاعات برگزار میکند.
در این رقابتها، شرکتکنندگان علاوه بر شرکت در مسابقات، امکان ارائه و تبادل دانش تخصصی مرتبط با روشهای کاربردی نوین نفوذ و دفاع را در برنامههای تدوین شده، پیدا میکنند.
این رقابتها در تاریخ 7 و 8 تیرماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی کامپیوتر و با حمایت مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات ایران، در سه محور؛ هک و نفوذ، طراحی پوسترها و کاریکاتورهای ترویجی و معرفی روشهای کاربردی نوین و خلاقانه در نفوذ و دفاع زیر برگزار میشود، که به برگزیدگان هر یک از محورها جوایز نفیسی اهدا میشود.
هدف از برگزاری این مسابقه هک و نفوذ ایجاد رقابت بین متخصصان این حوزه است. تیمهای شرکتکننده در این مسابقه در حوزههای مختلفی مسائل و سوالات امنیتی، نفوذگری در وِب، شکست الگوریتمها و پروتکلهای رمزنگاری، اکسپلویت نویسی و چالشهای مرتبط با شواهد جرائم رایانهای با یکدیگر به رقابت میپردازند.
در بخش مسابقه طراحی پوسترها و کاریکاتورهای ترویجی، رقابت در طراحی پوستر و کاریکاتورهایی مؤثر جهت آگاهیرسانی و فرهنگسازی در زمینه امنیت در سطح جامعه و مخاطبین عام است. پوستر و کاریکاتورهای طراحی شده باید از خلاقیت، جذابیت و تأثیرگذاری قابل توجهی برخوردار بوده و حاوی پیامی درباره یک یا چند موضوع مهم در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات در سطحی عمومی هستند.
در مسابقه معرفی روشهای کاربردی نوین و خلاقانه در نفوذ و دفاع، ارائه آخرین روشهای کاربردی در نفوذ و دفاع در فضای مجازی و تبادل دانش حاصله در کشور در این موضوعات، هدف اصلی این بخش است. ارائهدهندگان میتوانند در موضوعات؛ معرفی آسیبپذیریهای (0-day) یا اکسپلویتهای جدید در سرویسها، پروتکلها و برنامهها، روشهای نفوذ نوین به سرویسها، پروتکلها و برنامههای کاربردی، روشهای نوین در تحلیل، کشف یا مقابله با بدافزارها، روشهای نوین در کشف یا کنترل باتنتها، روشهای تحلیل، شکست یا کشف ضعف در الگوریتمهای رمزنگاری و توابع درهمساز، روشهای نوین نفوذ به سیستم در سطح سختافزاری، روشهای نوین در مهندسی معکوس، تحلیلهای امنیتی مبتنی بر مطالعات میدانی، روشهای امن سازی در حوزههای نوظهور با رویکردی کاملا کاربردی، معرفی آسیبپذیریها، اکسپلویتها یا روشهای نفوذ جدید در پروتکلها، ابزارها و سیستمعاملهای موبایل و شبکهها و ابزارهای بیسیم و روشهای خلاقانه موثر و کاربردی در امنیت سیستمها و شبکهها دستاوردهای خود را ارائه دهند.
برای اطلاعات بیشتر درباره این رقابتها میتوانید به آدرس
http://cert.sharif.edu مراجعه کنید.