آییننامه مرتبط با بهکارگیری مسدودکنندههای تلفن همراه در سال 88 به تصویب رسید و دارندگان مسدودکننده طبق آییننامه مجاز به نصب مسدودکنندهها هستند؛ در غیر این صورت اگر امواج مسدودکننده در خارج از محدوده مجاز مشکل ایجاد کند، حکم تداخل پیدا میکند و برخورد رگولاتوری با تداخل نیز جمعآوری بوده و یا باید قدرت مسدودکنندهها را کاهش دهند تا فقط در محدوده مجاز تشعشع داشته باشند.
حسن رضوانی - معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان این مطلب گفت: با توجه به این که این فرستندهها مختلکننده هستند و در فاصله نزدیک قرار میگیرند، این احتمال وجود دارد که برای سلامتی انسان مضر باشند، بنابراین از حقوق کاربران است که از نصب دستگاههای مربوطه در محل اطلاع داشته باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه طبق ضوابطی که به تصویب رسیده باید مسدودکنندهها اصلاح شوند؛ درباره توان شعاعی این مسدودکنندهها تصریح کرد: این شعاع به توان هر مسدودکنندهای بستگی دارد.
رضوانی در ادامه تاکید کرد: استفاده از مسدودکنندههای تلفن همراه، باید تنها طبق آییننامه مصوب کمیسیون تنظیم مقررات انجام شود.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات گفت: چنانچه سازمان تنظیم مقررات نتواند نسبت به جمعآوری مسدودکننده غیرمجاز اقدام کند، از طریق قوه قضائیه اقدام میشود.
رضوانی در پایان تصریح کرد: بیشترین مشکل استفاده نادرست از مسدودکنندهها، ایجاد اختلال در شبکه اپراتورهای تلفن همراه است.