رییس سازمان فنآوری اطلاعات ایران درباره هزینهی راهاندازی شبکه علمی کشور گفت: تا این مقطع شش میلیارد تومان برای این شبکه هزینه شده و یا قرار است تا پایان این مرحله هزینه شود.
علی حکیمجوادی - معاون وزیر و رییس سازمان فنآوری اطلاعات ایران - در گفتوگو با خبرنگار فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان این که در شبکه علمی کشور پست الکترونیکی امنی را بین دانشگاهها شاهد خواهیم بود، اظهار کرد: امیدواریم بعد از راهاندازی این بخش، این شبکه همانطور که در قانون برنامه پنجم توسعه دیده شده، طی این برنامه راهاندازی شود ولی هدفمان این است که در مدت زمان کوتاهتری این کار را انجام دهیم.
وی افزود: تصور میکنیم با این کار بسیار زیرساختی، به اشتراکگذاری منابع الکترونیکی آموزش و پژوهشی تحقق خواهد یافت و به نظر میآید بخشی عمدهای از موضوع کاربردهای آموزش از راه دور که یکی از کاربردهای اساسی است، از این طریق محقق شود.
رییس سازمان فنآوری اطلاعات ایران ادامه داد: همچنین ایجاد شبکههای گسترده از رایانهها با توان محاسبه بالا در این شبکه دیده شده و بحث ویدیوکنفرانس نیز در این شبکه پیاده خواهد شد.
حکیم جوادی اظهار کرد: با تفاهمنامهای که اخیرا منعقد شده، مقرر شد وزارت ارتباطات تسهیلات و اقدامات لازم را برای ایجاد شبکه علمی کشور فراهم کند و سازمان پژوهشی علمی و صنعتی ایران، متولی بهرهبرداری از این شبکه علمی کشور خواهند شد.
معاون وزیر ارتباطات در پایان گفت: این شبکه در فاز بعدی در کل کشور ایجاد میشود و باید با سرعت و پهنای باند قابل قبولی بخشهای مربوطه به همدیگر متصل شوند.