مردم بیشترین نفع را آئین‌نامه شماره 97 کمیسیون تنظیم مقررات می‌برند . - آموزش الکترونیک - اخبار

مردم بیشترین نفع را آئین‌نامه شماره 97 کمیسیون تنظیم مقررات می‌برند .

دسته : آموزش الکترونیک در تاريخ ۱۳۸۹/۹/۱ ۸:۲۹:۰۳ (763 بار خوانده شده)
آئین‌نامه شماره 97 کمیسیون تنظیم مقررات اولین گام جدی رگولاتور در جهت واگشایی خدمات سیم مسی است.


حسن شانه‌ساز زاده، مدیرعامل شرکت آریا رسانه تدبیر (شاتل)، یکی از 11 شرکت دارای مجوز ارائه خدمات اینترنت ADSL از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی عصر دیروز در نشستی مطبوعاتی با محوریت مصوبه اخیر کمیسیون تنظیم مقررات با تاکید بر این که این مصوبه اولین و جدی‌ترین اقدام رگولاتوری در راستای واگشایی (آنباندلینگ) است تصریح کرد: ما تهیه این آیین‌نامه را اقدام مثبتی برای کم رنگ کردن تناقض صدور پروانه برای شرکتی که امکانات انحصاری در اختیار دارد، تلقی می‌کنیم.

وی افزود: پس از گذشت حدود هفت سال از صدور پروانه‌های PAP، این بار اولی است که سازمان تنظیم مقررات برای شفاف‌سازی و احقاق حقوق کلیه فعالان در این حوزه چنین اقدام بزرگی انجام داده است که بی‌تردید مردم بیشترین نفع را از چنین اقدامی به دست خواهند آورد. آیین نامه‌ای که درباره آن صحبت شد، یکی از این اقداماتی است که بی‌تردید با وجود فشارها، تهیه و تصویب آن پیچ و خم‌های زیادی را پشت سر گذاشته است. بنابراین هم باید به رییس سازمان تنظیم مقررات و معاونت‌های محترم ایشان خسته نباشید گفت و از این که بدون جانبداری، رسالت واقعی خود را دنبال می‌کنند، قدردانی کنیم.

وی اظهار داشت: متاسفانه بر اساس پروانه‌ای که در وزارت قبلی ICT و مدیریت سابق سازمان تنظیم مقررات به شرکت مخابرات ایران داده شده است، زیرساخت‌ها و امکانات مورد نیاز برای ارایه سرویس DSL به صورت انحصاری در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار گرفته است و شرکت‌های PAP برای ارایه سرویس، هم مشتری مخابرات هستند و هم رقیب. به همین خاطر هم شرکت‌های PAP در دریافت امکانات مخابراتی با 30 شرکت استانی طرف هستند که خود را رقیب شرکت‌های PAP می‌دانند. بنابراین ضرورت داشت که شرکت‌های مخابراتی در چارچوب مشخص‌تری با شرکت‌های PAP همکاری کنند و اقدامات مبتنی بر سلیقه شخصی یا نگاه صرفا مالی تا حد امکان بهبود یابد.

شانه‌ساز زاده در مورد ضمانت اجرایی این آیین نامه چنین گفت: ضمانت اجرایی این آیین‌نامه، به کلی بستگی به شیوه برخورد سازمان تنظیم مقررات با شرکت‌های مخابراتی دارد که آیا به آنان مانند شرکت‌های PAP اخطار داده شود یا خیر و در صورت لزوم برخوردهای قاطع تری همچون تعلیق پروانه، جریمه نقدی، اجرا گذاشتن ضمانت نامه بانکی و اقدام‌های دیگر، صورت پذیرد یا خیر. ولی شواهد حاکی از آن است با توجه به عملکرد مثبت مدیریت جدید سازمان تنظیم مقررات، این آیین نامه با مصمم بودن تمام دنبال خواهد شد.

منبع: ایتنا