نمایشگاه الکامپ در حالی روز گذشته با تمام نقاط قوت و ضعف، به کارش پایان داد که افزایش استقبال بازدیدکنندگان کسالت روزهای اولیه نمایشگاه را به نشاط تبدیل کرد.
تقبال بازدیدکنندگان حاکی از آن بود که نمایشگاه در روز آخر برگزاری، حضوری همچون دورههای قبل را شاهد بوده و توانسته رکوردش را نسبت به روزهای قبل بالا ببرد.
اما سیستم تهویه بسیاری از سالنها از جمله سالن مربوط به امنیت شبکه و شبکه طی روزهای نمایشگاه موجب شده بود که گرمای بیش از اندازه بر سالن حکم فرما شود تا جایی که مشخص بود اکثر غرفهداران با نارضایتی کار میکنند.
حوالی ظهر شلوغترین غرفهها مربوط به فروشندگان مواد غذایی و به اصلاح فست فودها بود و ساعات ناهار خیل عظیمی از بازدیدکنندگان در فضای باز نمایشگاه که مشغول ناهار خوردن بودند فضای جالبی ایجاد کرده بود.
امسال شرکتهای اینترنتی از فرصت ایجاد شده کمال استفاده را بردند و به تبلیغات خود که همواره دارای جذابیت خاصی بوده است، دست میزدند که از جمله اینترنت رایگان، اشانتیونهای جالب و تخفیفهای چند درصدی برای بازدیدکنندگان بود.
دولت الکترونیک هم فعالیت خود را در سالن مختص به خود نسبت به دو روز گذشته پررنگتر کرده بود و غرفهداران هم برخلاف دو روز اول متوجه شده بودند که برای جلب نظر بازدیدکنندگان باید به آنها درباره عملکرد و فعالیتهای حوزه خودشان توزیع دهند.
به عنوان نمونه سازمان فنآوری اطلاعات در سالن 40 با برگزاری روزانه دو نشست خبری با مدیران این حوزه توانسته بود نظر خبرنگاران را به خود جلب کند و حتی حضور لطفالله فروزنده ـ معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری ـ در روز سوم رنگ و بوی تازه به این سالن بخشید و بسیاری از مردم نیز همراه وی به بازدید از غرفهها پرداختند و در نشست خبری او شرکت کردند.
نشستهایی خبری هم در ستاد خبری الکامپ شانزدهم برگزار میشد که یکی از آنها نشست سعید خرازیزاده ـ رییس هیات مدیره مجتمع فنی تهران ـ بود که مشکل عمده کشور را کمبود مهارت و اشتغال دانست و اظهار کرد: اگر مشکل مهارت در کشور حل شود، مشکل کار نیز حل خواهد شد و ما در این راستا با همکاری آموزش و پرورش توانستیم بیش از 30 عنوان کتاب تالیف کنیم.
ارائه کوچکترین رایانهی جهان نیز نظر بازدیدکنندگان بسیاری را در محوطه خارج از سالنها به خود جلب کرده بود؛ سیستم این رایانه به گونهای بود که با وزن 650 گرم و در ابعاد کوچک، کارایی کیس رایانه را داشت و همچنین قابلیت نصب، در پشت مانیتور و LCD را هم داشت که از ظرافت خاصی برخوردار بود.
با تمام این اوصاف نمایشگاه شانزدهم با تمام نقاط قوت و ضعف به کارش پایان داد؛ در مراسم اختتامیه که با تاخیر برگزار شد، پرویز رحمتی - رییس سازمان نظام صنفی رایانهیی کشور - توضیحاتی درباره عملکرد سازمان در جریان برگزاری نمایشگاه الکامپ شانزدهم ارائه داد.
در ادامه محمدتقی خاکی ـ مدیرعامل شرکتی که به عنوان حامی الکامپ شانزدهم عمل کرده بود - با تشکر از برگزاری موفق الکامپ اظهار کرد: شرکت ارتباطات مبیننت نقش کوچکی در برگزاری این واقعه داشت و الکامپ شانزدهم فرصتی بود که همه عزیزانی که در حوزه فنآوری اطلاعات و ارتباطات کار میکنند با قابلیتهای این حوزه آشنا شوند و فرصتی برای آشنایی و تعامل با هم را پیدا میکنند.
دکتر مسعود موحدی ـ قائم مقام وزیر بازرگانی و معاون امور بینالملل وزارت بازرگانی ـ هم با بیان اینکه بحث فنآوری اطلاعات محوری است که همه به خاطر آن در این مکان جمع شدیم و ضرورت ناگزیری محسوب میشود تاکید کرد: در کشورمان به شدت توجه به فنآوری اطلاعات و استفاده از آن در حال گسترش است و این ابزار و تکنولوژی است که طبقات را در هم میریزد و به هم نزدیک میکند.
همچنین دکتر نسرین سلطانخواه ـ معاون علمی ـ فنآوری رییس جمهور طی سخنانی با بیان اینکه این نمایشگاه چند ویژگی برجسته داشت اظهار کرد: در الکامپ شانزدهم برخلاف دیگر نمایشگاهها و جشنوارهها که میزبان دولتیها هستند، میزبان این نمایشگاه بخش خصوصی است و طبیعی است که میهمانان آن هم دولتیها هستند.
منبع: ایسنا