با شرکت 280 تیم از سراسر کشور ششمین دوره مسابقه برنامه نویسی اینترنتی ایران برگزار شد - اخبار - اخبار

با شرکت 280 تیم از سراسر کشور ششمین دوره مسابقه برنامه نویسی اینترنتی ایران برگزار شد

دسته : اخبار در تاريخ ۱۳۸۸/۷/۲۷ ۸:۳۸:۰۲ (845 بار خوانده شده)
هفتمین دوره مسابقه برنامه نویسی اینترنتی ایران روز پنج‌شنبه با شرکت 280 تیم از سراسر کشور برگزار می‌شود.



دکتر محمد قدسی ــ عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و سرپرست برگزاری مسابقات منطقه‌یی برنامه‌نویسی دانشجویی ACM در ایران ــ با اعلام این مطلب به خبرنگار «علمی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: 280 تیم از 40 دانشگاه کشور برای شرکت در این مسابقه که روز پنج‌شنبه به صورت اینترنتی برگزار می‌شود ثبت‌نام کرده‌اند. هدف از این مسابقه آزمایشی کمک به دانشگاه‌های مختلف برای انتخاب تیم‌های برترشان برای شرکت در یازدهمین مسابقه منطقه‌یی برنامه نویسی دانشجویی ACM است که 15 آبان ماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.

وی درباره نحوه برگزاری مسابقه آزمایشی برنامه نویسی اینترنتی گفت: در این مسابقه حدود هشت مساله برای تیم‌ها مطرح می‌شود که هر یک از تیم‌ها پس از حل مساله، پاسخ را به سیستم داوری ارسال می‌کنند که به طور خودکار تصحیح شده و تیم‌های برتر مشخص می‌شوند.

سرپرست برگزاری مسابقات منطقه‌یی برنامه نویسی دانشجویی (ACM) در ایران خاطرنشان کرد: سیستم برگزاری خودکار مسابقه برنامه نویسی اینترنتی توسط دانشجویان دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف طراحی و اجرا شده است.

قدسی در ادامه در خصوص مسابقات منطقه‌یی برنامه‌نویسی دانشجویی ACM امسال گفت: در این مسابقات که 15 آبان ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود، حدود 80 تا 90 تیم از داخل کشور به همراه دو تیم از تایوان و ویتنام برای دریافت سهمیه سه تیمی منطقه رقابت می‌کنند. برگزیدگان مسابقه منطقه‌یی برنامه نویسی دانشجویی - از سه دانشگاه مختلف - به سی و چهارمین دوره مسابقات جهانی برنامه‌نویسی دانشجویی که اواخر سال میلادی جاری در چین برگزار می‌شود، اعزام خواهند شد.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به استقبال فزاینده تیم‌های ایرانی از مسابقات برنامه‌نویسی دانشجویی ACM آیا امکان ایجاد یک سایت منطقه‌یی دیگر علاوه بر دانشگاه صنعتی شریف و افزایش سهمیه ایران در مسابقات نهایی وجود ندارد گفت: امکان ایجاد سایت منطقه‌یی دیگر در کشور وجود دارد ولی تاکنون دانشگاه یا مرکز دیگری برای میزبانی این رقابت‌ها داوطلب نشده؛ خصوصا در شرایط فعلی که چند سالی است شرکت IBM به دلیل تحریم‌ها حمایت مالی از سایت تهران را قطع کرده و دانشگاه میزبان باید خود تمام هزینه‌های سنگین برگزاری مسابقات را بپردازد.

سرپرست سایت تهران مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی دانشجویی تصریح کرد: مسابقات بین المللی برنامه‌نویسی دانشجویی از سال 1976 به همت انجمن بین‌المللی ماشین‌های محاسباتی (ACM) پایه گذاری شده و با هدف رقابت و تشویق توانایی «حل مساله» بین دانشجویان رشته کامپیوتر و فراهم کردن زمینه شکوفایی استعدادهای آنان و ترغیب کارگروهی در تولید نرم‌افزار با استقبال فزاینده دانشجویان جهان هر ساله برگزار می‌شود.