معاون برنامهریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: لایحه جامع فناوری اطلاعات در دولت به تصویب رسیده و تقدیم مجلس خواهد شد.
گزارش فارس عبدالخضر کامرانی در مراسم تودیع سلیمانی و معارفه رضا تقیپور به عنوان وزیر جدید ارتباطات و فناوری ارتباطات، ضمن ارایه گزارش مبسوطی از عملکرد وزارت ICT در دولت نهم گفت: اهداف وزارتخانه در ارتباط رسانی به روستاها 127 درصد و در زمینه تلفن همراه با واگذاری 38 میلیون شماره به میزان 387 درصد محقق شده است.
وی ادامه داد: در طول 4 سال فعالیت دولت نهم 206 درصد از برنامههای وزارتخانه در ایجاد دفاتر ICT روستایی و 118 درصد در ایجاد دفاتر ICT شهری محقق شده است. کامرانی با اشاره به واگذاری به روز تلفن ثابت که از اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در 4 ساله دولت نهم بود، گفت: در این 4 سال ضریب نفوذ تلفن ثابت از 7/29 درصد به 64/34 درصد افزایش یافته و تعداد روستاهای دارای ارتباط به 54 هزار روستا رسیده است.
معاون برنامهریزی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با مقایسه عملکرد دولت نهم و دولت قبل خاطر نشان کرد: تعداد دفاتر ICT روستایی از 963 دفتر در سال 84 به 8 هزار دفتر در سال 88 افزایش یافته و از میزان 54 هزار کیلومتر فیبرنوری در سال 84 به 127 هزار کیلومتر زیرساخت فیبر نوری در سال 88 دست یافتهایم. کامرانی افزود: همچنین در این مدت، ظرفیت اینترنت کشور 1133 درصد و ضریب نفوذ کاربران اینترنت به میزان 129 درصد افزایش یافته است. وی در این مراسم چند اقدام مهم و اساسی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برشمرد و گفت: تاسیس مرکز نخبگان آسیا و اقیانوسیه با همکاری اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور (ITU)، تصویب قانون صیانت از حریم فیبر نوری، تدوین سند راهبردی نظام جامع فناوری اطلاعات کشور و ایجاد پورتال ملی از جمله اقدامات اساسی و مهم دوره وزارت دکتر سلیمانی است.
کامرانی تهیه لایحه جامع فناوری اطلاعات را یکی دیگر از اقدامات مهم وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانست و افزود: این لایحه در دولت به تصویب رسیده و تقدیم مجلس خواهد شد. وی تصریح کرد: پیشنهادهایی از سوی وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات به دولت ارایه شده که در بعضی موارد منافع این پیشنهاد شامل حال سازمانهای دیگر هم شده است که مجوز اخذ بها برای بازدید از موزههای تخصصی از ان جمله است.
معاون برنامهریزی وزیر ارتباطات از ارایه پیشنهاداتی در خصوص اصلاح الگوی مصرف خبر داد و گفت: 51 مورد پیشنهاد در خصوص اصلاح الگوی به ریاست جمهوری ارایه شده که بنابراین پیشنهادات میتوان اکثر امور جامعه را از طریق بسترهای الکترونیکی ارائه کرد. کامرانی گفت: با ارائه خدماتی مانند کسب و کار الکترونیکی، سلامت الکترونیک و فراگیری الکترونیکی از بسیاری از رفت و آمدهای غیر ضروری و مراجعات حضوری مردم کاسته می شود و مردم برای امور روزانه خود مجبور به خروج از خانه نخواهند بود. معاون برنامهریزی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: به این ترتیب مردم جز برای صله رحم و عبادت از خانه خارج نمیشوند.