بهتر بود که در بحث اینترنت پرسرعت کشور در زمان صدور مجوز فعالیت برای فعالان، امکانات اجرایی نیز برایشان فراهم و فضای همکاری بین دولت و بخش خصوصی در این رابطه ایجاد میشد.
ناصرعلی سعادت - مدیر یک شرکت اینترنتی - در گفتوگو با خبرنگار فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره اینکه چرا امکان استفاده از اینترنت پرسرعت در برخی مناطق تهران فراهم نیست و شرکتهای اینترنتی این سرویس را ارایه نمیکنند، نبود همکاری و هماهنگی درباره موضوع اینترنت پرسرعت را بسیار مهم و قابل توجه ذکر کرد و گفت: در توزیع پهنای باند که یکی از روشهای آن پورت پرسرعت است به دلیل وجود انحصار در شهرها درواقع بخش خصوصی ناخواسته در جدال و رقابت با بخش دولتی قرار گرفته که همین موضوع به ایجاد مشکلاتی منجر شد.
این مدیر شرکت ISDP - شرکتهایی که میتوانند علاوه بر وظیفهی اصلی خود و توزیع اینترنت به ISPها به کاربران نهایی نیز خدمات ارایه دهند - با بیان این که در هنگام ارایه مجوز باید امکانات اجرایی نیز برای آن فراهم شود، تاکید کرد: این فضا نباید به صورت رقابتی بلکه فضای همکاری بین بخش دولتی و خصوصی باشد.
سعادت در ادامه با اشاره به نبود فضای اجرایی برای اینترنت پرسرعت در برخی مناطق تهران گفت: در زمان صدور مجوز برای این کار باید تقریبا از یک سال قبل مراکز مخابراتی در این زمینه توجیه میشدند که بخش خصوصی دشمن آنها نیست و باید برای این کار همکاری لازم را با آنها انجام دهند.
وی تصریح کرد: برای ایجاد تعامل بخش خصوصی با مراکز مخابراتی حدود سه سال زمان صرف شد زیرا مراکز توجیه نبودند و در این رابطه نه مرکز مخابرات و نه بخش خصوصی مقصر بود بلکه مشکل این بود که چون مجوزها بدون ایجاد زمینههای مورد نیاز صادر شد، این مشکل به وجود آمد.